Hurgada

Hurgada je najpopularnije letovaliste u Egiptu. Tokom godine turisti iz celog sveta dolaze da uzivaju u Crvenom moru, pustinji koja se proteze u podnozju planina Crvenog mora I istorijskim mestima Kaira I Luksora. Hurgada je manji grad sa oko 300 hiljada stanovnika koji ce biti na usluzi svim turistima svojim jedinstvenim uslugama. Bilo da ste gurman koji zeli da isproba sve morske I nacionalne specijalitete, ljubitelj kozmetike iz prirode ili samo kolekcionar suvenira koji odrazavaju zivot starih Egipcana, Hurgada ce Vam izaci u susret. U nekoliko naselja u gradu, kao I dva resorta u neposrednoj blizini, niz luksuznih hotela ocekuje goste iz celog sveta.
Ukoliko ste ljubitelj gradskog meteza I kupovine najbolji izbor hotela cete pronaci u Sakali. To je I zvanicni centar grada gde ce Vam sve biti pri ruci. Uz hotele su restorani razlicitih svetskih kuhinja, prodavnice jedno od najlepsih setalista u Hurgadi, Hurghada Marina. Ako pak volite mirnije delove grada za svoj odmor, mozete potraziti hotel u Memsi . Tu se duz obale Crvenog mora nalaze neki od najboljih I najposecenijih hotela. Bicete u blizini centra Hurgade, a opet odvojeni odnjegove guzve I meteza. Ako Vam nije bitno da prosetate po gradskim setalistima, vec zelite da se odmorite u hotelskom okruzenju mozete izabrati I hotele u rezortima Sahl Hasisa I Makadija.
Bilo da ste aktivni turista ili turista koji voli mir I uzivanje u suncu I plazi, Hurgada ce Vam ponuditi bas ono sto Vam treba. U neposrednoj blizini Hurgade je ostrvo Giftun sa Rajskom plazom koju poseti 90% turista koji se odmaraju u Hurgadi. U nekoliko godina unazad, za svoje mesto medju najpopularnijim ekskurzijama izborila se I plaza Orange bej, a ljubitelji podvodnog sveta ne zaobilaze ni ronjenje sa bocom dok su na ovom najbogatijem moru u blizini Evrope. Pustinja ce Vas osvojiti svojim mirom, velicinom I egzotikom koju ce Vam docarati Beduini. Uz akciju voznje kvadova ili avanutistickoj turi dzipovima oseticete se mladim iako ste zasli u trece doba svog zivota.
U jednodnevnim ekskurzijama moci cete da posetite glavni grad Egipta, Kairo, kao I najlepsi staroegipatski hram Karnak u Luksoru. Za turiste koji vole da upoznaju vise razlicitih kultura istorije Egipta, tu je I Aleksandrija na severu , kao I Asuan na jugu zemlje. Sta god da izaberete odmor u Hurgadi ce vam ostati zauvek u srcu. Dokaz je veliki broj turista koji joj se vraca iz godine u godinu. Zato pogledajte nasu ponudu hotela I izaberite hotel u delu Hurgade koji najvise odgovara vasim potrebama.

HELIOS TRAVEL-POSREDNIK PUTOVANJA
Cene su informativnog karaktera. Za sve detaljnje informacije, kontaktirajte nas putem helios@heliostravel.rs ili telefonskim pozivom na +381 11 2759 373.